Kivistönmäki

Mynämäen keskustan alueella sijaitseva, metsäinen Kivistönmäki on lähes rakentunut, mutta alueella on vielä vapaana muutama tontti. Kivistönmäestä on matkaa Mynämäen keskustaan ja Valtatie 8:lle n. 2 km, samoin Pikku-Laurin päiväkotiin ja Laurin koululle.

Kivistönmäestä kävelymatkan päässä sijaitseva Mynämäen Urheilukeskus tarjoaa monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Urheilukeskuksessa voi harrastaa muun muassa frisbeegolfia, yleisurheilua ja tennistä. Pikkuväelle alueelta löytyy juuri uudistettu Leijonapuisto.

Urheilukeskuksen alueelta löytyy myös Mynämäen Vesattarien kotistadion, jossa pääsee katsomaan pesäpalloa.

Kortteli/ tontin nro Pinta-ala m² Rakennusoikeus e=0,30 m² Hinta € (15,00/m²) Osoite
328/1 VARATTU! 2000  AOR 600 30.000 Harjutie 18
328/2 VARATTU! 760    AOR 228 11.400 Harjutie 16
Ostaja vastaa kauppahinnan lisäksi lohkomiskuluista, vesi-, viemäri- ja hulevesiliittymämaksuista sekä kaupanvahvistajan palkkiosta. Tontin vuokraaja maksaa vuokran lisäksi vain liittymämaksut. Liittyjä hoitaa omalla kustannuksellaan talojohto-osuuden rakentamisen tarvikkeineen. Tonteilla vaaditaan tehtäväksi pohjatutkimus. Tontin varausmaksu on 150 € ja varaus on voimassa 3 kuukautta. Tonttikauppa voidaan tehdä ennen varausajan päättymistä. Maksu hyvitetään tontin kauppahinnassa. Mikäli varaaja peruuttaa varauksen kunnasta johtumattomasta syystä, jää varausmaksu kunnalle. Vesi- ja viemäriliittymistä lisää Mynämäen Vesihuolto Oy:n verkkosivuilla.