Hietamäenranta

Oma koti Hietamäenrantaan!

Hietamäenranta sijaitsee Pyheellä Mietoistenlahden alueella, Laajoen rannan tuntumassa. Pientaloalue sijaitsee viehättävän varsinaissuomalaisen maaseutumaiseman keskellä.

Kuntakeskukseen ja Valtatie 8:lle on matkaa noin 14 km ja Kustavintielle noin puoli kilometriä.

Kylätunnelmaisen Pyheen alueella, Laajoen toisella rannalla toimii Pyhän päiväkoti Pajunkissa ja Pyhän koulu, joihin matkaa on 1,5 km. Pyheen kylällä on pieni kyläkauppa-kahvila, joka on erikoistunut kotimaisiin tuotteisiin. Alueella toimii myös aktiivinen paikallisyhdistys, joka järjestää toritapahtumia.

Laajoen itäisellä rannalla sijaitsee Mietoisten maamiesseurantalo, jossa pääsee osallistumaan tansseihin, joogaan tai vaikkapa pelaamaan jalkapalloa.

Kortteli/ tontin nro Pinta-ala m² n. Rakennusoikeus (<300 m²) Hinta € (5,00/m²) Osoite
– / 1 1945 AP-1 9.725 Jokirinteentie 5
– / 3 1875 AP-1 9.375 Jokirinteentie 9
– / 5 1960 AP-1 9.800 Jokirinteentie 33
– / 6 1870 AP-1 9.350 Jokirinteentie 35
Tonttien pinta-alat on laskettu kartasta, todelliset pinta-alat selviävät lohkomisen jälkeen. Kiinteistöt sijaitsevat haja-asutusalueella ja rakentaminen edellyttää suunnittelutarveratkaisun hakemista. Julkisivumateriaalina tulee käyttää puuverhousta. Ostaja vastaa kauppahinnan lisäksi lohkomiskuluista, vesi- ja viemäriliittymämaksuista sekä kaupanvahvistajan palkkiosta. Tontin vuokraaja maksaa vuokran lisäksi vain liittymämaksut. Lisäksi liittyjä hoitaa omalla kustannuksellaan talojohto-osuuden rakentamisen tarvikkeineen. Tonteilla vaaditaan tehtäväksi pohjatutkimus. Tontin varausmaksu on 150 € ja varaus on voimassa 3 kuukautta. Tonttikauppa voidaan tehdä ennen varausajan päättymistä. Maksu hyvitetään tontin kauppahinnassa. Mikäli varaaja peruuttaa varauksen kunnasta johtumattomasta syystä, jää varausmaksu kunnalle. Vesi- ja viemäriliittymistä lisää Mynämäen Vesihuolto Oy:n verkkosivuilla.