Hietamäenranta

Oma koti Hietamäenrantaan!

Hietamäenranta sijaitsee Pyheellä Mietoistenlahden alueella, Laajoen rannan tuntumassa. Pientaloalue sijaitsee viehättävän varsinaissuomalaisen maaseutumaiseman keskellä.

Kuntakeskukseen ja Valtatie 8:lle on matkaa noin 9 km ja Kustavintielle noin puoli kilometriä.

Kylätunnelmaisen Pyheen alueella, Laajoen toisella rannalla toimii Pyhän päiväkoti Pajunkissa ja Pyhän koulu, joihin matkaa on 1,5 km. Pyheen kylällä on pieni kyläkauppa-kahvila, joka on erikoistunut kotimaisiin tuotteisiin. Alueella toimii myös aktiivinen paikallisyhdistys, joka järjestää toritapahtumia.

Laajoen itäisellä rannalla sijaitsee Mietoisten maamiesseurantalo, jossa pääsee osallistumaan tansseihin, joogaan tai vaikkapa pelaamaan jalkapalloa.

Kortteli/ tontin nro Pinta-ala m² n. Rakennusoikeus (<300 m²) Hinta € (5,00/m²) Osoite
– / 1 1945 AP-1 9.725 Jokirinteentie 5
– / 3 1875 AP-1 9.375 Jokirinteentie 9
– / 5 1960 AP-1 9.800 Jokirinteentie 33
– / 6 1870 AP-1 9.350 Jokirinteentie 35
Tonttien pinta-alat on laskettu kartasta, todelliset pinta-alat selviävät lohkomisen jälkeen. Kiinteistöt sijaitsevat haja-asutusalueella ja rakentaminen edellyttää suunnittelutarveratkaisun hakemista. Julkisivumateriaalina tulee käyttää puuverhousta. Ostaja vastaa kauppahinnan lisäksi lohkomiskuluista, vesi- ja viemäriliittymämaksuista sekä kaupanvahvistajan palkkiosta. Tontin vuokraaja maksaa vuokran lisäksi vain liittymämaksut. Lisäksi liittyjä hoitaa omalla kustannuksellaan talojohto-osuuden rakentamisen tarvikkeineen. Tonteilla vaaditaan tehtäväksi pohjatutkimus. Tontin varausmaksu on 150 € ja varaus on voimassa 3 kuukautta. Tonttikauppa voidaan tehdä ennen varausajan päättymistä. Maksu hyvitetään tontin kauppahinnassa. Mikäli varaaja peruuttaa varauksen kunnasta johtumattomasta syystä, jää varausmaksu kunnalle. Vesi- ja viemäriliittymistä lisää Mynämäen Vesihuolto Oy:n verkkosivuilla.