Vuohioja

Rakenna kotisi Vuohiojaan!

Kustavintien varrella, varsinaissuomalaisissa maaseutumaisemissa sijaitsee Vuohiojan asuinalue.

Vuohiojan tontit sijaitsevat Mietoistenlahden alueella noin 11 km päässä Mynämäen keskustasta. Pyhän päiväkotiin ja Pyhän kouluun on matkaa noin 2,5 km.

Vuohiojan läheisyydessä sijaitsee kaunis Mietoistenlahden lintujen erityissuojelualue, joka lintutorneineen ja polkuineen sopii päiväretkien kohteeksi. Vuohiojalta on myös helppo lähteä retkeilemään saaristomeren upeisiin maisemiin, sillä Saariston rengastie kulkee aivan asuinalueen viereltä.

Kortteli/ tontin nro Pinta-ala n. Rakennusoikeus e = 0.10 Hinta € (4,00 /m²) Osoite
1/2 3700 AO 14.800  Vuohiojantie 58
2/3 4700 AO 18.800  Vuohiojantie 40
Kiinteistöt sijaitsevat haja-asutusalueella ja rakentaminen edellyttää suunnittelutarveratkaisun hakemista. Ostaja vastaa lohkomiskustannuksista, vedenjakeluverkoston liittymismaksusta sekä kaupanvahvistajan palkkiosta. Tontin vuokraaja maksaa vuokran lisäksi vain liittymämaksun. Alueella ei ole viemäriverkostoa. Lisäksi liittyjä hoitaa omalla kustannuksellaan talojohto-osuuden rakentamisen tarvikkeineen. Tonteilla vaaditaan tehtäväksi pohjatutkimus. Tontin varausmaksu on 150 € ja varaus on voimassa 3 kuukautta. Tonttikauppa voidaan tehdä ennen varausajan päättymistä. Maksu hyvitetään tontin kauppahinnassa. Mikäli varaaja peruuttaa varauksen kunnasta johtumattomasta syystä, jää varausmaksu kunnalle. Vesiiliittymistä lisää Mynämäen Vesihuolto Oy:n verkkosivuilla.